3.12.2013 13:53

Εφιάλτης μετακίνησης για τους δημοτικούς αστυνομικούς

Η κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας σε συνδυασμό με μια περίεργη ΚΥΑ, σύμφωνα με την οποία πριμοδοτούνται με επιπλέον 20 μόρια οι προσληφθέντες στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία το 2010, έχουν γίνει ο εφιάλτης των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας στη Χίο.

Οι φωτογραφικές παραπάνω κινήσεις, για να ευνοηθούν οι υπεράριθμοι σε σχέση με τις θέσεις που ανοίχτηκαν στο νομό Αττικής υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, κάνει τους συναδέλφους τους στη Χίο να αγωνιούν ότι μπορεί να χάσουν το πλεονέκτημα κάποιων από τις 15 θέσεις που άνοιξαν στο νησί μας. Με απλά λόγια, ακόμα και στην περίπτωση που όλοι τους τοποθετηθούν σε άλλη δημόσια υπηρεσία, κάποιοι εξ’ αυτών να απαιτηθεί να μετακινηθούν εκτός Χίου!

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν μετριάσει τον αρχικό βαθμό ικανοποίησης που επικρατούσε στις τάξεις τους, καθώς τυχόν επαγγελματική τους μετακίνηση αλλάζει ολόκληρο τον οικογενειακό τους προγραμματισμό, τους ξεσπιτώνει και για κάποιους ισοδυναμεί με απόλυση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ