26.11.2013 15:37

Εκδηλώσεις για την 3Η Δεκεμβρίου

ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.με.Α.

Δύο εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με την 3η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στη Νέα Μονή, την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00-9.30 π.μ. θα γίνει αρτοκλασία από το Σύλλογο και μετά το πέρας της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας η 3η Ε.Β.Α. θα παραδώσει προσβάσιμα μονοπάτια για τη διευκόλυνση ατόμων με κινητικά προβλήματα, που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά αυτό το σημαντικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, το οποίο προστατεύεται από την UNESCO και που μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν πέρα από ένα κομμάτι που είχε γίνει προσβάσιμο κι αυτό χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Θα ακολουθήσει κέρασμα από τη Μονή σε συνεργασία με το Σύλλογο.

Επίσης την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 17:30 ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, θα τελέσει τον Αγιασμό του νέου γραφείου του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ., το οποίο θα παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου να το επισκεφθούν, να συζητήσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ