21.11.2013 13:59

Χιώτικες γεύσεις στο… μεγάλο λιμάνι! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ CHIOS SHOP ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Χιώτικες μυρωδιές και γεύσεις γέμισε το λιμάνι του Πειραιά κι επισήμως από το προηγούμενο Σάββατο οπότε κι εγκαινιάστηκε το κατάστημα Chios -shop των αδερφών Κώστα και Θεόδωρου Μιχαλάκη.

320 διαφορετικά προϊόντα από 30 Χιώτες παραγωγούς φιλοξενούνται στις προθήκες και στα ράφια του Chios –shop που η παρουσία του στον Πειραιά στοχεύει στην εξυπηρέτηση των Χιωτών της Αθήνας, αφού χωρίς κόπο και σε τιμές χαμηλές, παρά τη διαφορά στον ΦΠΑ,  θα μπορούν να αγοράσουν ανά πάσα στιγμή χιώτικα προϊόντα, χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς την ταλαιπωρία του «κουβαλήματος» από το νησί.

Παράλληλα το Chios shop  έρχεται να καλύψει και τις ανάγκες των υπολοίπων καταναλωτών που το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει μια στροφή στην αγορά ελληνικών και ποιοτικών προϊόντων.

Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν το Σάββατο το απόγευμα και η κοσμοσυρροή είναι ενδεικτική της αποδοχής και τη στήριξης που έχει ήδη καθώς και της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει από την 1η Οκτωβρίου που ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Το Chios –shop βρίσκεται κοντά στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά στις οδούς Ναυαρίνου 6 & Καποδιστρίου 16 και λειτουργεί στις ημέρες και τις ώρες των καταστημάτων των Αθηνών, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8.00-21.00 και Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 8.00-16.00.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ