20.12.2013 10:52

Και η Χίος στο δίκτυο δρομολογίων της ETIHAD του Αμπού Ντάμπι

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η AEGEAN AIRLINES

Συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού  (code share) με την Aegean υπέγραψε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Aegean από τις 30 Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Αμπού Ντάμπι, ενώ η χρήση των κωδικών πτήσεων της Etihad σε πτήσεις της Aegean Airlines, τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων Αρχών.

Oι προορισμοί αυτοί, περιλαμβάνουν την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Χίο, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, την Κω, τη Λήμνο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη.»

Μελλοντικά, η Aegean Airlines, σκοπεύει να τοποθετήσει τους κωδικούς πτήσεών της, στις πτήσεις της Etihad από το Αμπού Ντάμπι προς την Αθήνα, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Σύδνεϋ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ