6.12.2013 17:36

Κάλπικη η δέσμευση της H.S.W.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

Η εταιρία Hellenic Seaways δεν έκανε  καμία παραχώρηση και…θυσία, όταν ως δείγμα καλής θέλησης και προσφοράς, στη συνάντηση με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και την Περιφέρειας στο γραφείο του Υ.Ε.Ν, ο ιδιοκτήτης της δεσμεύθηκε ότι θα προσθέσει ένα δρομολόγιο το Δεκέμβριο. Από την πρακτική της αποδεικνύεται ότι όπως πάντα αυτή την εποχή, θα βάλλει ένα δρομολόγιο ακόμη την περίοδο αιχμής των γιορτών, για να διευκολυνθούν οι επισκέπτες και η εταιρία, αλλά όχι προφανώς και οι μόνιμοι κάτοικοι την – θεωρούμενη -  μη αποδοτική περίοδο για την εταιρία.

Θα καλύψει με τρία  πρόσθετα Σαββατιάτικα δρομολόγια μόνο για δεκαέξι μέρες ένα μικρό μέρος του ελλείμματος των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μας. Απο το Σαββάτο 14 Δεκεμβρίου έως και το Σαββάτο 9 Ιανουαρίου 2014 που θα αποσυρθεί από τη γραμμή, το πλοίο Αριάδνη θα μας δώσει κάποιες ανάσες, αλλά η συνέχεια προμηνύεται και πάλι τρικυμιώδης και απαγορευτική για τους μόνιμους κατοίκους και τις ντόπιες επιχειρήσεις .

Άγνωστο

Μετά τις 9 Ιανουαρίου στην γραμμή Χίου - Πειραιά θα επανέλθει το σκάφος Νήσος Πάτμος της εταιρίας Blue Star, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο πόσα δρομολόγια θα καλύπτει.

«Θα τα πληροφορηθούμε  όταν θα μας γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα των δρομολογίων του, πιθανά σε δέκα μέρες», δηλώνει ο Τρύφων Ψυχιάς.

Ασπιρίνη

Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γανιάρης χαρακτηρίζει την εξέλιξη απαράδεκτη.

«Η πρόσθετη δρομολόγηση πλοίου  για 16 μέρες είναι ασπιρίνη σε βαριά άρρωστο. Μας αφήνει πάλι με ελλιπέστατη εξυπηρέτηση. Η Blue Star είναι μια άλλη εταιρία που δεν μπορεί να δεσμευτεί για την κάλυψη του κενού που μας αφήνει η ανταγωνίστρια της».

Αυτά προς το παρόν, για να εμπεδώσουμε ακόμη περισσότερο την πραγματικότητα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ