26.12.2013 16:24

Κλειστά την Κυριακή τα κομμωτήρια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΧΙΟΥ

Κλειστά θα είναι την Κυριακή τα κομμωτήρια του νησιού, αφού όπως προκύπτει από ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου, η απειλή των προστίμων αναγκάζει τους επαγγελματίες να αφήσουν στην άκρη τα ψαλίδια και τις βούρτσες και να μη δουλέψουν την τελευταία Κυριακή του χρόνου, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.
Στην ανακοίνωση τους «τα βάζουν» με την κυβέρνηση και όλους όσους δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν την τελευταία Κυριακή του χρόνου, αναφέροντας αναλυτικά:
Μετά και την οριστική απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Χίου για το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Κυριακή 29.12.2013, ο Σύλλογος Κουρέων & Κομμωτών Χίου ανακοινώνει προς τα μέλη του και την πελατεία που τιμά τις επιχειρήσεις μας, τα εξής:
    Ως γνωστόν, επιθυμία όλων των μελών του συλλόγου ήταν να διατηρήσουμε και φέτος το παμπάλαιο και πατροπαράδοτο έθιμο εξυπηρέτησης των πελατών και πελατισσών μας κατά την τελευταία Κυριακή του χρόνου. Έτσι εγκαίρως ανακοινώσαμε στο εορταστικό μας ωράριο ότι την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Ήταν αδύνατο να φανταστούμε ότι εκείνοι οι οποίοι πολλαπλασίασαν τις φορολογικές και άλλες δαπάνες των επιχειρήσεών μας σε περίοδο εξακολουθητικής ύφεσης θα μας εμπόδιζαν να εργαστούμε!!!
Κι όμως συνέβη! Ενώ οργιάζουν κάτω από τη μύτη τους οι παράνομες επιχειρήσεις εκείνοι αποφάσισαν να κλείσουν τις νόμιμες σε μια ημέρα που παραδοσιακά, όλα τα προηγούμενα χρόνια, εργάζονται! Έτσι, μας απειλούν με εξοντωτικά πρόστιμα σε περίπτωση που θα εργαστούμε την τελευταία Κυριακή του χρόνου.
Δυστυχώς, οι διαμαρτυρίες μας βρήκαν τα αυτιά τους κλειστά. Για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν αλλά και καθένας μπορεί να υποθέσει, παρέμειναν αλύγιστοι και παράλογοι στα λογικά επιχειρήματά μας.
Κατόπιν αυτού και λόγω των εξοντωτικών προστίμων με τα οποία μας απειλούν ανακοινώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 29.12.2013 (τελευταία Κυριακή του χρόνου) τα νόμιμα Κουρεία και Κομμωτήρια που ανήκουν στον σύλλογό μας ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση της πελατείας μας.
Κατά τα άλλα, το ωράριο των εορτών που ανακοινώσαμε ισχύει.
Καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλα τα σπιτικά!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ