18.11.2013 11:45

Μαύρο για τη λειτουργία των καταστημάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

Για διγλωσσία σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές κατηγορεί η Λαϊκή Συσπείρωση τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Γανιάρη.
Ο συνδυασμός του ΚΚΕ υποστηρίζει πως ο αντιπεριφερειάρχης ενώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε ψηφίσει ότι πρέπει τα καταστήματα τις Κυριακές να παραμένουν κλειστά  ενώ με την πρόσφατη απόφαση του για το νησί μας, μετατρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές σε προαιρετικό.
«Δεν πέρασαν  τρεις  περίπου μήνες  και με περισσή προθυμία ο κ. Γαννιάρης ανέκρουσε πρύμνα και ανακοινώθηκε στον τύπο ότι: «ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ του Αντινομάρχη Χίου, Κων/νου Γανιάρη, επιτρέπεται η προαιρετική Κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων,τα οποία λειτουργούν εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, τις παρακάτω Κυριακές (ώρες 11:00 πμ έως 8:00μμ)…» 
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Β ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ καταγγέλλει αυτή την πολιτική , που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα αστικά αντιπροσωπευτικά όργανα διοίκησης Βουλή, Περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, είναι σε τελική ανάλυση λογοκοπεία αποπροσανατολισμού του λαού, ψευδεπίγραφοι ναοί της δημοκρατίας τους και ότι πάνω από όλα ισχύει ο νόμος της μπότας του μεγάλου κεφαλαίου», αναφέρει στην ανακοίνωση της, υποστηρίζοντας πως θα επαναφέρει το θέμα στον επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο και καλώντας τους εμποροϋπαλλήλους και τους εμπόρους  να… «μαυρίσουν τους εκπροσώπους του παλιού και νέου δικομματισμού και διπολισμού, που στο όνομα της ΕΕ και της ολιγαρχίας του πλούτου μαυρίζουν τη ζωή τους».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ