23.12.2013 13:32

Με λάμπες και αντλίες θερμότητες καθάρισε

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε από την Περιφερειακή ενότητα σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης του έργου «Ενεργείν» σε σχέση με άλλες Περιφέρειες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δημοσίευμα του «π», όπου παρουσιάζονταν ένα πλάνο δράσης και ένας προγραμματισμός άλλων περιφερειών στον εν λόγω πρόγραμμα. Η περιφέρεια προφανώς θεωρεί πως με τις λάμες εξοικονόμησης ενέργειας στους κόμβους και νέες αντλίες θερμότητας στο κτίριο της Π.Ε.Χίου, έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε. Αναλυτικά απάντηση της περιφέρειας:
«Αντί απαντήσεως σε σημερινό σας δημοσίευμα όπου διατυπώνεται η εκτίμηση ότι η Περιφέρεια δεν δίνει τη δέουσα σημασία στο Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας «Ενεργείν» σας παραπέμπουμε σε δημοσίευμα του «Πολίτη» της 18ης Δεκεμβρίου 2013 με τον τίτλο «Λάμπες οικονομίας στους κόμβους».
Εκεί περιγράφονται οι δράσεις που έχει εντάξει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στο πρόγραμμα: αντικατάσταση λαμπτήρων στους οδικούς κόμβους με λαμπτήρες οικονομίας τύπου LED, και νέες αντλίες θερμότητας στο κτήριο της Π.Ε. Χίου ώστε να γίνει λιγότερο ενεργοβόρο. Δράσεις αντίστοιχες συνεπώς με αυτές των άλλων Περιφερειών».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ