19.12.2013 17:35

Μέσω δικαστηρίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Τη νομική οδό προτρέπει τα μέλη της να ακολουθήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν τα ποσά που παρακρατήθηκαν από τις συντάξιμες αποδοχές και το δώρο των Χριστουγέννων ο σύνδεσμος πολιτικών συνταξιούχων Χίου.

«Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι το "δίκαιο" των δανειστών επέβαλε στη μισθωτή εργασία και στη σύνταξη δυσανάλογα βάρη.

Τα μέτρα των μνημονιακών νόμων είναι άδικα και παραβιάζουν βασικές διατάξεις του Συντάγματος και των Ευρωπαϊκών Συνθηκών.

Με δικαστικούς αγώνες οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις πέτυχαν τις πρώτες ιστορικές νίκες για την προάσπιση των κοινωνικών και συνταξιουχικών δικαιωμάτων. Πέραν των αγώνων για την ανατροπή του "δικαίου" των δανειστών μπορείτε με αγωγές να διεκδικήσετε τα ποσά που σας παρακρατήθηκαν από τις συντάξιμες αποδοχές, την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα, επίδομα άδειας και εφάπαξ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε κάθε Τετάρτη 10.00-12.00 π.μ. στα Γραφεία του Συνδέσμου, οδός Καλοπλύτου 12-14 και στο τηλ.22710-28913 και 22710-32091», σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ