9.12.2013 12:46

Ο πολίτης πρέπει να αγωνιστεί για καλύτερη υγεία

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ,ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΣΥ

Απέναντι στις ενδεχόμενες απολύσεις στο χώρο των οδηγών ασθενοφόρων και του Νοσοκομείου γενικότερα, τάσσεται ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Με ανακοίνωση του, αφού υποστηρίζει πως τα συμφέροντα λυμαίνονται το ΕΣΥ, τονίζει πως ενδεχόμενη απόλυση οδηγών ασθενοφόρων σημαίνει «ότι θα υπάρξουν ώρες ή και μέρες χωρίς κάλυψη ασθενοφόρου και θα τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές». Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως στόχος της κυβέρνησης είναι το ξεπούλημα της μεταφοράς των ασθενών σε ιδιωτικές εταιρείες στα πλαίσια του γενικότερου ξεπουλήματος και καλεί τους Χιώτες να μη μένουν αδιάφοροι απέναντι στα τεκταινόμενα.
«Οι συνέπειες της καταστροφής του δημόσιου τομέα υγείας  θα φανούν όταν οι πολίτες αρχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμη και την οποιαδήποτε μεταφορά με ασθενοφόρο το οποίο θα είναι πλέον ιδιωτικό. Και όταν ο ιδιώτης θα καθυστερεί  γιατί θα προσπαθεί να κερδίσει όσο γίνεται περισσότερο με όσο γίνεται λιγότερα κεφάλαια.
Οι υπεύθυνοι της κλοπής του δημόσιου χρήματος, οι αυτουργοί της διάλυσης της κοινωνίας και της καταρράκωσης του κόσμου της εργασίας έχουν ονοματεπώνυμο: Σαμαράς- Βενιζέλος, Γεωργιάδης ,Τοπικά  Μουσουρούλης, Τριαντάφυλλος, σήμερα (Τσουρή μέχρι πέρυσι) και πολλοί άλλοι που στηρίζουν φανερά ή σιωπηλά αυτές τις πολιτικές», καταλήγει σε ανακοίνωση του τοπ κόμμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ