28.11.2013 13:13

Παιχνίδια στα παιδιά των ανέργων της Χίου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη δράση συγκέντρωσης και διανομής παιχνιδιών σε παιδιά ανέργων της Χίου συνεχίζει και φέτος το Ε.Κ. Χίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του «όσοι επιθυμούν να λάβουν δώρο για τα παιδιά τους θα πρέπει να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο με την κάρτα ανεργίας τους έως και την ερχόμενη Δευτέρα» ενώ οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι εξής:

  • Κάρτα ανεργίας κηδεμόνα σε ισχύ
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και μικρότερης ηλικίας και όχι παιδιά μεγαλύτερων τάξεων.

Οι συμπολίτες καθώς και τα καταστήματα που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά , μπορούν να φέρουν παιχνίδια καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση στο Εργατικό Κέντρο έως και την Δευτέρα 9/1/13.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

«Η κρίση που δοκιμάζει την επιβίωση μας , ας γίνει αφορμή να  αναδεχθεί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη όλων μας», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωση το Ε.Κ. Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ