19.11.2013 14:46

Προωθείται λύση

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σε κινητικότητα βρίσκεται το θέμα της οικονομικής ρευστότητας του Νομικού Προσώπου του δήμου, μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζόμενων του οργάνου.

Τα χρήματα

Σε σύσκεψη που ακολούθησε, ο δήμαρχος  υποσχέθηκε ότι θα καλύψει το έλλειμμα επιχορηγώντας τον οργανισμό με 300.000 ευρώ και η Ταμειακή Υπηρεσία δέχθηκε την πρόταση διακανονισμού για την απόσβεση του χρέους των 300.000 με μηνιαία παρακράτηση 10.000 ευρώ από το κονδύλι των 170.000 ευρώ της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Ταχτοποίηση

Ο δήμαρχος θεωρεί ότι το πρόβλημα λύθηκε μετά από αυτή την εξέλιξη, αλλά ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Βασίλης Μυριαγκός υποστηρίζει ότι όλα βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των προθέσεων και ότι η  ταχτοποίηση της εκρεμμότητας θα πραγματοποιηθεί  μόνο αν τεθεί ως θέμα και εγκριθεί στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ