18.12.2013 12:43

Προς δημοπράτηση η Στέγη Νοητικά Υστερούντων Ατόμων

Τέλειωσαν τα ψέματα και οι όποιες ανησυχίες από τη Στέγη Νοητικά Υστερούντων Ατόμων για την έναρξη των εργασιών  επισκευής και διαμόρφωσης στο Διονυσείιο Οικοτροφείο, για τη φιλοξενία των παιδιών της μονάδας.
Το συγκεκριμένο έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ κι εντάχθηκε σε συνεργασία της «Στέγης» με την Περιφερειακή Ενότητα με προϋπολογισμό 960.000 ευρώ πήρε το «πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή  που ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης του.
Ο αντιπεριφερειάρχης  Κ. Γανιάρηςεξέφρασε την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του έργου, προβλέποντας ότι η δημοπράτηση του θα γίνει μέχρι τις 14 του Γενάρη.
Το έργο περιλαμβάνει  τη βελτίωση  των κτηριακών υποδομών σε τμήμα του Οίκου Αγάπης, επιφάνειας 1.000 τ.μ. ώστε να φιλοξενηθεί σε αυτό  μια μόνιμη δομή για τα νοητικά υστερούντα άτομα της Χίου αλλά και όλου του Β. Αιγαίου, ανέφερε ο κ. Γανιάρης χαρακτηριστικά, σηματοδοτώντας τη συνέχιση της προσπάθειας για την εξεύρεση επιπλέον πόρων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ