28.11.2013 15:43

Στόχος η σωστή αξιοποίηση

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από τις 2 έως και τις 15 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να δουλεύουν στο δήμο οι πρώτοι 61 από τους 360 συνολικά  άνεργους που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες με σύμβαση από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας Για την Καταπολέμηση της Ανεργίας.

Καταγραφή

Στην πρώτη επαφή που είχαν χτες στο Ομήρειο, ο δήμαρχος Πολύδωρος Λαμπρινούδης, η Δέσποινα Χωριατάκη και ο Γιάννης Στρουμπάκης τους κατέγραψαν ανά επάγγελμα, ειδικότητα και τόπο διαμονής, για να αξιοποιηθούν όσο είναι δυνατόν σωστότερα κι’ αν είναι εφικτό να δουλέψουν σε υπηρεσίες των δημοτικών ενοτήτων που κατοικούν, για να αποφύγουν τα έξοδα και την ταλαιπωρία των μεγάλων μετακινήσεων .

«Θέλουμε να σας βοηθήσουμε επειδή δεν θα παίρνετε πολλά χρήματα και παράλληλα να καταφέρουμε να δουλέψετε αποδοτικά για το δήμο», τους εξήγησε ο δήμαρχος.

Οι υπόλοιποι

Τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα  και των υπόλοιπων 40 περίπου συμβασιούχων, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί  ο κατάλογος των προσλήψεων της Α` φάσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ