16.12.2013 17:04

Συν τρία δρομολόγια η HSW στις γιορτές

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ

Το γάντι στο δημοσίευμα του «π» σχετικά με την εκτέλεση ενός ακόμη δρομολογίου μέσα στον Δεκέμβριο σήκωσε η Hellenic seaways. Όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ο ‘π’ , η Hellenic  Seaways δεν έκανε  καμία παραχώρηση και… θυσία, όταν ως δείγμα καλής θέλησης και προσφοράς, στη συνάντηση με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και την Περιφέρειας στο γραφείο του Υ.Ε.Ν, απλά ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει και φέτος αυτό που έκανε κάθε χρόνο προς εξυπηρέτηση δική της και των επισκεπτών, δηλαδή θα αυξήσει τα δρομολόγια τον Δεκέμβριο.
Σε ανακοίνωση της η εταιρεία τονίζει ότι «με συνέπεια λόγου και πράξης πραγματοποιεί τα δρομολόγια από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη το Δεκέμβριο όπως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Πιο συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο η εταιρία εξυπηρετεί τα νησιά της Χίου και της Μυτιλήνης με 4 δρομολόγια την εβδομάδα, ενώ αύξησε εκ νέου τα δρομολόγια της για το μήνα Δεκέμβριο προσθέτοντας ακόμα 3 δρομολόγια για τις 14/12, 21/12 και 28/12.
Τα δρομολόγια στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου δεν εκτελούνται, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, γεγονός που έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από τον Ιανουάριο του 2013 όταν ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της εταιρίας για όλο το έτος.
Η πρωτοβουλία της Hellenic Seaways για αύξηση των δρομολογίων τον Δεκέμβριο, ελήφθη με απόλυτη ευαισθησία και αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αλλά και των επιβατών συνολικά, ιδίως κατά την περίοδο των εορτών», αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία βέβαια παραβλέπεται η αναφορά στη διαμόρφωση των δρομολογίων, μετά τις… εορτές!
.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ