7.10.2013 12:55

Θα βρεθούν τα χρήματα;

Ο Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΧ

Αισιόδοξος ότι θα αρχίσουν γρήγορα οι εργασίες επισκευής των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ στη Μπέλλα Βίστα μετά την επίλυση των προβλημάτων που διέπουν το νομικό καθεστώς του συγκροτήματος, δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Όμιλου και Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέαντρος Ρακιντζής.
Βασική προϋπόθεση για τη ροή των εξελίξεων είναι η έγκαιρη  εξασφάλιση των απαιτούμενων πιστώσεων, για την απόκτηση των οποίων καταβάλλεται  προσπάθεια ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
«Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, το κτίριο έχει κηρυχθεί διατηρητέο και η πισίνα θα γίνει 50άρα. Δεν ξέρω τι χρήματα υπάρχουν και πόσα θα βάλλουν αυτοί που στηρίζουν την κατασκευή του έργου, γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί σε κάποιο από τα χρηματοδοτικά πρωτοκόλλα του ΕΣΠΑ. Τα απαιτούμενα χρήματα είναι πολλά, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθούν οι πιστώσεις».
Δεν ξεχνά

Ο Λ. Ρακιντζής έχει πάντα τη Χίο στην καρδιά του και μας επισκέπτεται όσο μπορεί συχνότερα, αφού έζησε εδώ τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια έως το γυμνάσιο και έπαιξε πόλο στο ΝΟΧ.
Αυτή τη φορά έδωσε το παρόν στη Χίο ως εισηγητής στο 8ο Ιατροφιλοσοφικό συνέδριο με τίτλο “Οι μαθητές του σήμερα, στην  Ελλάδα του αύριο”, όπου διαπραγματεύτηκε και παρουσίασε το θέμα “Ο Ιπποκράτης και τα μηνύματα για τους νέους”.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ