25.11.2013 13:18

Τράβηξαν το αυτί και της Astra

Ο μήνας του μέλιτος μεταξύ των τοπικών φορέων και της Astra Airlines έχει προ πολλού περάσει και ειδικά μετά την αποτυχημένη, ως φαίνεται, προσπάθεια διεμβολισμού του μονοπωλίου στη γραμμή Χίου - Αθήνας, επιβάλλεται κλίμα καχυποψίας και αυστηρότητας.
Στα πλαίσια της επίσκεψης του δημοτικού κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λαμπρινούδης συναντήθηκε με στελέχη της Astra και διαμαρτυρήθηκε ότι το εισιτήριο για τις επιδοτούμενες πτήσεις Χίου – Θεσσαλονίκης έχει υπέρμετρα αυξηθεί, φτάνοντας τα 77 ευρώ.
Ο διευθυντής της κ. Ζλατάνης επιχείρησε να αποδώσει τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, με τον κ. Λαμπρινούδη να εξηγεί ότι, αν δεν υπάρξει προσπάθεια μείωσης, θα απευθυνθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Υπουργείο Μεταφορών.

Με Βασιλάκη

Την ίδια ώρα ομαλοποιούνται σταδιακά οι σχέσεις με την Aegean. Ενδεικτικό της προσέγγισης είναι ότι ο κ. Ευτ. Βασιλάκης πήρε μέρος στην εκδήλωση που έγινε στο περίπτερο της Χίου στα πλαίσια της Philoxenia ζητώντας από τους φορείς να παρακολουθούν την εξέλιξη των ναύλων και να επανέλθουν σύντομα σε συζητήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ