6.12.2013 17:54

Τραυμάτισε τον … τραυματιοφορέα!

Ο πανικός για την απώλεια ενός προσφιλούς του προσώπου, της μητέρας του, και η οργή για τα αργά αντανακλαστικά αντίδρασης του Νοσοκομείου (20 λεπτά καθυστέρηση σύμφωνα με την οικογένεια) κατά τη μεταφορά της, έβγαλαν εκτός εαυτού το γιο της νεκρής, με το μάρμαρο να πληρώνει η … μύτη του τραυματιοφορέα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από συνοικία κοντά στο «Σκυλίτσειο» ενημερώθηκε το Νοσοκομείο ότι ήταν απαραίτητη η αποστολή ασθενοφόρου για την παραλαβή ασθενούς, ηλικίας 56 ετών, που χαροπάλευε.

Για λόγους που η διοίκηση του «Σκυλιτσείου» οφείλει άμεσα να ερευνήσει, καθώς επουδενί δεν αιτιολογείται τόση καθυστέρηση, και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν, τα παιδιά της γυναίκας που κινδύνευε την μετέφεραν στο Νοσοκομείο με το δικό τους αυτοκίνητο.

Στην είσοδο του Νοσοκομείου έσπευσαν ο εφημερεύον γιατρός, νοσηλευτής και τραυματιοφορέας. Επιχειρήθηκαν να γίνουν μαλάξεις, μήπως και η άτυχη γυναίκα επανέλθει στη ζωή, όμως ήταν καθαρό ότι είχε χάσει ήδη τη μάχη.

Τα δυο της παιδιά που τη συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού βρίσκονταν σε κρίση πανικού. Μάλιστα ο γιος του θύματος, με αρκετά γεροδεμένη σωματοδομή, πλησίασε τον τραυματιοφορέα που βρίσκονταν πάνω από το άψυχο σώμα της μητέρας του και τον χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη, χρεώνοντας του – άδικα – ευθύνες για την ολιγωρία που απέτρεψε τη μεταφορά.

Η μύτη του τραυματιοφορέα έσπασε, το πρόσωπο του γέμισε με αίματα και χρειάστηκε να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα το περιστατικό έληξε με τον τραυματιοφορέα να δέχεται τη συγγνώμη του γιου της εκλιπούσης και δεν προχώρησε σε μήνυση, όπως τον συμβούλευαν οι συνάδελφοι του, αποδεχόμενος τη βαριά θλίψη του για το χαμό της μητέρας του.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ