10.12.2014 13:14

«Εις βάρος της κοινωνίας και των πολιτών»

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Το κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που τελεί εδώ και δυο μέρες υπό κατάληψη, λόγω των διαμαρτυριών για το Ν. Ρωμανό, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου.

Η κ. Καλογήρου, κάλεσε τους συμμετέχοντες στην κατάληψη να το απελευθερώσουν ενώ επισήμανε την ανάγκη οι υπηρεσίες της Περιφέρειας να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία. Ειδικότερα υπογράμμισε τις ανάγκες που αυτή την εποχή, στο τέλος του έτους, είναι επείγουσες. Έτσι, ενδεικτικά αναφέρθηκε στους ανθρώπους που παίρνουν προνοιακά επιδόματα, σε αυτούς που έχουν δουλέψει στην ύπαιθρο κάνοντας εργασίες δακοκτονίας και σε αυτούς που εργάζονται για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία. Επισημαίνοντας την επιτακτική και επείγουσα ανάγκη της κάλυψης αυτών και άλλων αναγκών, κάλεσε τους συμμετέχοντες στην κατάληψη να λάβουν αυτά τα δεδομένα υπόψιν, ώστε η Περιφέρεια να λειτουργήσει κανονικά μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ