11.12.2014 17:02

Με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ συναντήθηκε η Μαρία Σταυρινούδη

 

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ)  Αργύρη Μποτό, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των αποζημιώσεων που αφορούν την καταστροφική πυρκαγιά του 2012 και τις έντονες  βροχοπτώσεις των μηνών Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του 2014, είχε η Μαρία Σταυρινούδη. 

 

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από αυτά που συζήτησαν η βουλευτής με τον κ. Μπότο:

 

α) Όσον αφορά στην καταστροφική πυρκαγιά του 2012, οι παραγωγοί που επλήγησαν και έχουν αποκαταστήσει τη ζημία με τις απαιτούμενες ενέργειες, θα τους καταβληθούν οι ενισχύσεις από τις 20 Δεκεμβρίου του 2014. Στους υπόλοιπους παραγωγούς παρέχεται η δυνατότητα να αποκαταστήσουν τις καλλιέργειές τους για να λάβουν ενισχύσεις εντός του έτους 2015.

 

β) Σχετικά με τις αποζημιώσεις που αφορούν στις βροχοπτώσεις των μηνών Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του 2014, η ενημέρωση που έλαβε η Βουλευτής είναι ότι αυτές θα καταβληθούν σταδιακά και θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 με έναρξη τον Δεκέμβριο του 2014.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ