3.12.2014 10:03

«Όχι» σε νέα εισπρακτικά μέτρα επαναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να εξετάσει το απαντητικό e-mail της τρόικας, που έφθασε στην κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο σε μια πρώτη αντίδραση επαναλαμβάνει ότι «παραμένει σταθερό στη θέση του περί μη λήψης νέων μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα».

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για δύσκολη διαπραγμάτευση, που σχετίζεται με την πολιτική αστάθεια της χώρας.

Πάντως, ο ίδιος απέφυγε να αποκαλύψει στοιχεία για το περιεχόμενο του e-mail της τρόικας, επιφυλασσόμενος να το μελετήσει.

Την ίδια ώρα, από τη Χαριλάου Τρικούπη έλεγαν ότι αναμένουν το περιεχόμενο του απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος των εκπροσώπων της τρόικας, προκειμένου να πάρουν θέση σε όσα λένε οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Ωστόσο, όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αν η τρόικα ζητάει διευκρινίσεις θα τις δώσουμε, ίσως σε μια τηλεδιάσκεψη, η οποία μπορεί να γίνει το απόγευμα. 

Τόνιζαν, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει σταθερό στη θέση του περί μη λήψης νέων μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ