20.10.2012 16:09

Η επιστροφή του Δημ. Λιούντρη στη νυχτερινή ζωή της Χίου

Ο Δημήτρης Λιούντρης επιστρέφει και πάλι στη Χίο, μετά τα 10 χρόνια που μας συντρόφευσε μελωδικά στο «Χάραμα». Αυτή τη φορά η πιο αυθεντική λαϊκή φωνή που πέρασε απ’ τα μαγαζιά της Χίου τα τελευταία χρόνια, θα συνεργαστεί με την εταιρεία των Ισ. Τρυκίλα, Π. Στρουμπή και Κ. Ξηντάρη, που πήραν και θα λειτουργήσουν από τα τέλη του Νοέμβρη το πρώην κέντρο «της Θοδώρας» στο αεροδρόμιο, ή Μούσσες όπως ονομάζεται τα τελευταία χρόνια.
Η εταιρεία προς το παρόν δεν θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη νέα της επιχειρηματική πρόταση, αλλά είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη νυχτερινή μας διασκέδαση, με μια πολύ πετυχημένη «συνταγή». Θα χρησιμοποιήσει πρόσωπα δοκιμασμένα και πετυχημένα στο χώρο, στοχεύοντας στη σίγουρη επιτυχία του τολμήματος, σε μια εποχή που η κάθε επένδυση – και ειδικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης -  αποτελεί τεράστιο ρίσκο. Και με τιμές … κρίσης, όπως προϊδεάζουν.
Η αποδοχή του Δ. Λιούντρη από τους Χιώτες, πείθει ότι το επιχείρημα μπορεί να αποδώσει.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ