6.11.2012 9:56

Στη λήξη του χρόνου απόφαση για να κλείσουν τα μαγαζιά

• ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 5-2 Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ

Με εμφανή τα σημάδια του αποσυντονισμού, οι κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις της αγοράς (Εμπορικός Σύλλογος και ΟΕΒΕ) αποφάσισαν σε συνεδριάσεις τους τη Δευτέρα να ενταχθούν δυναμικά στις κινητοποιήσεις των ημερών. Συγκεκριμένα αύριο εμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των καφετεριών, θα παραμείνουν κλειστά για να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη τους να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες επί του παρόντος δεν έχουν πάρει οριστική μορφή.
Είναι ενδεικτικό ότι η βασική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου είναι σήμερα στις 11.00, χωρίς να έχει επίσημα προαναγγελθεί η ώρα της αυριανής, η οποία αναμένεται να είναι και μαζικότερη.
Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος και οι επαγγελματίες με απόφαση της ΟΕΒΕ. Πάντως το πρωί στην πλατεία Βουνακίου υπήρχαν κανονικά taxi, γεγονός που σημαίνει ότι η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου δεν έχει δηλώσει το σύνολο των χιωτών επαγγελματιών οδηγών.
Αναλυτικά το απεργιακό μέτωπο ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ