12.2.2014 19:58

Αναλαμβάνω να κρατήσω ζωντανή την ελπίδα του αντιλόγου

• ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΡΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, που θα επιτρέψει την ανατροπή στο δεύτερο γύρο, επιδιώκει η δήλωση υποψηφιότητας του Παν. Βρουλή. Μέσα από αυτή γίνεται φανερό ότι ο πρώην δήμαρχος θα επιδιώξει να επιβάλλει την υποψηφιότητα του ως βασική αντίπαλο για τον Πολ. Λαμπρινούδη, με έμφαση στο εκλογικό σώμα της περιφέρειας, όπου εκτιμά ότι εντοπίζονται οι μεγαλύτερες αδυναμίες της νυν δημοτικής αρχής.

Η δήλωση

Πάνω από ένα χρόνο, διαβλέποντας τον ορατό κίνδυνο η απουσία αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην ευνοήσει τη δημιουργία δημοτικών σχημάτων που αντιλαμβάνονται την ανάγκη ο τόπος μας να αποδεσμευτεί από τις πολλών μορφών εξαρτήσεις που δημιουργεί η νυν δημοτική αρχή, ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη να κρατήσω ζωντανή την ελπίδα ότι θα υπάρξει πειστικός αντίλογος. Εργάστηκα για την δημιουργία ενός δημοτικού σχήματος, πέρα από κόμματα, ιδεολογικούς περιορισμούς και προσωπικές στοχεύσεις. Επισκέφθηκα όλη τη Χίο, αφουγκράστηκα την αγωνία ότι αυτό που σήμερα ζούμε δεν μας αξίζει.

Παρά την ατομική προεργασία και την εμπειρία από την προηγούμενη δημοτική μου θητεία, απέδειξα με τη συμμετοχή μου στο διάλογο με πρόσωπα που εμφάνισαν ενδείξεις ενδιαφέροντος, πως για μένα δεν ήταν προαπαιτούμενο η υπόδειξη μου ως επικεφαλής του δημοτικού σχήματος.

Σήμερα, με τα χρόνο να έχει ελαχιστοποιηθεί, αισθάνομαι ότι εξαλείφεται η πολυτέλεια νέας αναμονής. Καταθέτω ανοιχτά την υποψηφιότητα μου στους πολίτες της Χίου με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας, στα χωριά και στην πόλη, την επικράτηση ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες ως αντίδοτο στην αλματώδη ανεργία, την ανάδειξη της γενιάς που θα διαμορφώσει τους όρους επιβίωσης της στο νησί μας και θα εμπλουτίσει με τις ιδέες της την τοπική μας οικονομία.

Μαζί μου έχω την τιμή να βρίσκονται επιστήμονες, επαγγελματίες, άνθρωποι της βιοπάλης γεωγραφικά διασπαρμένοι σε όλο το νησί, την πόλη και τα χωριά του. Η πρόσκληση συμμετοχής είναι ωστόσο ανοιχτή σε όσους συμφωνούν με το στόχο, σε όσους νοιώθουν την ανάγκη να συμβάλουν σε ένα νέο, καθαρό ξεκίνημα για το νησί μας. Είμαι εδώ για να το τολμήσουμε. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ