25.8.2015 14:52

Β. Μιχαλοπούλου: «Δεν ξέρω καν, αν οι πέντε συμφωνούν μεταξύ τους» [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Αναμενόμενη όπως όλα δείχνουν ήταν η παραίτηση των 5 μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος καθώς η συντονίστρια του Κόμματος Β. Μιχαλοπούλου μάλλον δεν φάνηκε να εκπλήσσεται.

Η ολοένα και πιο συχνή διαφοροποίηση των συγκεκριμένων μελών το τελευταίο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα το διαχωρισμό της στάσης τους από τη Νομαρχιακή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διασαφηνίσει αν έχουν την πρόθεση προσχώρησης σε άλλα κόμματα όπως για παράδειγμα στη «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Δεν συμφωνώ με αυτά που γράφονται σε αυτή την επιστολή. Πρόκειται για μία απόφαση των πέντε μελών από τα δεκατρία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Δεν ξέρω καν αν αυτοί οι πέντε συμφωνούν μεταξύ τους, δεν ξέρω πως βγήκαν και οι πέντε παρέα, με εντυπωσίασε», ήταν η πρώτη αντίδραση της κας Μιχαλοπούλου.

 Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του τελευταίου διαστήματος εντός της Νομαρχιακής, η κ. Μιχαλοπούλου σημείωσε ότι αυτές δεν είχαν εκφραστεί νωρίτερα ενώ υπερθεμάτισε της επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές λέγοντας ότι ήταν ότι πιο ηθικό μπορούσε να κάνει.

Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη της Β. Μιχαλοπούλου στο Politischios.gr. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ