31.3.2015 10:10

«Εχθροί εξ Αίματος» στο Ομήρειο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δυο ακόμη παραστάσεις θα δοθούν από το Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου αύριο Τετάρτη και το Σάββατο 4η Απριλίου στις 20:30, πρόκειται να δοθούν δύο ακόμη παραστάσεις της θεατρικής κωμωδίας «Εχθροί εξ Αίματος» του Αρκά. Η γνωστή και καυστική πένα του γνωστού έλληνα κομίστα, απασχολείται στο έργο με την κυριαρχία της απειλής, της προδοσίας, της θέσεως ισχύος & του φόβου του θανάτου, παραπέμποντας συνάμα στα καίρια ζητήματα που «κακατρώγουν» τη σύνθεση ενός αρμονικού & δημοκρατικού -λειτουργικά- κοινωνικού συνόλου, από την αρχή ύπαρξης της ζωής του ανθρώπου.

Πρωταγωνιστές της ανελέητης -κωμικά αλλά τραγικά- διαμάχης, είναι το λεπτό, το παχύ έντερο και το δεξί νεφρό, ενός οργανισμού, που έχει καταρρεύσει από τις καταχρήσεις.

Συγγραφέας:Αρκάς - Σκηνοθεσία: Μανώλης Σορμαϊνης – Ερμηνεύουν: Θοδωρής Προκοπίου, Γιώργος Παυλιδάκης, Ευθύμης Μπαλαγιάννης

Είσοδος 8e (οικονομικό 5e). Η είσοδος για τα ΑΜΕΑ είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: 22710 43556 – Email: grammateia@dipetheba.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ