29.12.2014 15:06

«Να ακυρωθεί στην πράξη η αύξηση των τελών» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Να ακυρώσουν στην πράξη την αύξηση των ανταποδοτικών τελών κάλεσε μέσα από συνέντευξή της στα τοπικά ΜΜΕ η Λαϊκή Συσπείρωση τους δημότες, με τον Μ. Σκούφαλο να σημειώνει ότι η αύξηση σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνει μέχρι και το 190%.

«Πρόκειται για μία καθαρά μπακαλίστικη λογική που επιτάσσει ο μόχθος του δημότη να μετατρέπεται σε πλεόνασμα για τα ταμεία του Δήμου. Έχουμε μία δημοτική αρχή που προφανώς προτιμάει να προσθέτει ένα ακόμα βάρος στην πλάτη του λαού από το να βγει στον δρόμο και να διεκδικήσει επιπλέον πιστώσεις από την κεντρική διοίκηση», είπε ο ίδιος.

Διατυπώνοντας εξαρχής τη βούληση της ΛΑ.Σ. να προσφύγει κατά της απόφασης αύξησης των ανταποδοτικών στην Περιφέρεια, ο επικεφαλής της παράταξης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μαζικά το «παρών» στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αναγκάσουν τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω την απόφαση της αύξησης των τελών.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, οι δημότες να συγκεντρώνουν τους λογαριασμούς και να τους επιστρέφουν πίσω ή να μην πληρώνουν τα τέλη υπέρ του Δήμου. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ