24.12.2014 17:34

Οδύσσεια πολιτισμού [BINTEO]

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΣΤΟ ODYSSEY WINE BAR

Αντιστέκεται πεισματικά, κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες του εύκολου κέρδους, της πεπατημένης στη διασκέδαση και στη μουσική.

Ο Ισ. Χαλλιορής δυο χρόνια τώρα, στη δική του Οδύσσεια, στο λιμάνι, στόχο έχει και τον έχει πετύχει να διατηρήσει ένα επίπεδο, καλλιεργώντας τα μουσικά ακούσματα των Χιωτών και δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εμάς να γνωρίσουμε και να ακούσουμε νέους καλλιτέχνες, καταξιωμένους τραγουδοποιούς και δημιουργούς.

Η Οδύσσεια αποτελεί μια βάση πολιτισμού στο λιμάνι μπαίνοντας ενεργά όχι μόνο στις μουσικές βραδιές αλλά και στα εικαστικά, στην ποίηση αλλά και στη λογοτεχνία.

Για τις γιορτινές μέρες το πρόγραμμα είναι πλούσιο και ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Το πρόγραμμα

  • Στις 24 και 31 Δεκεμβρίου στις 22.00 και στις 2 Ιανουαρίου την ίδια ώρα, η Αντωνία Χαλλιορή και ο Γιώργος Μπάμπης συμπράττουν και μας χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες, σ ένα πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στο κλίμα των γιορτινών ημερών, απ τη soul, στη rock ,στο έντεχνο στο λαϊκό και το αρχοντορεμπέτικο.....
  • Το βράδυ των Χριστουγέννων μας περιμένουν πολλές μουσικές και γευστικές εκπλήξεις...Ο Γιώργος Νταϊκος και ο Παντελής Καβύρης σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που θα σας κάνει να τραγουδήσετε και να χορέψετε...
  • Την επομένη των Χριστουγέννων και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 22.00 και την Κυριακή το μεσημέρι ο τραγουδοποιός Στέφανος Κόκκαλης θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις με μια επιλογή αγαπημένων τραγουδιών από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει στη δισκογραφία, αλλά και σε συναυλίες, γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί όπως οι: Λάκης Λαζόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Σόνια Θεοδωρίδου, Αντώνης Βαρδής, , Αλέκα Κανελλίδου, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Αντώνης Λουδάρος, Μιχάλης Μαρίνος, , Μάρθα Φριντζήλα, Χρήστος Δάντης, Καίτη Γαρμπή, Ραλλία Χρηστίδου, Γιώργος Καραδήμος, Κώστας Καραφώτης, Δήμος Αναστασιάδης, Γιώτα Νέγκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Δήμου, , Ησαΐας Ματιάμπα, Πάνος Μουζουράκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βασιλική Ανδρίτσου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Νίκος Μουτσινάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ντορέτα Παπαδημητρίου, , Χάρης Ρώμας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λένα Αλκαίου, Δέσποινα Ολυμπίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζώρτζια, Δάφνη Λέμπερου, Μελίνα Ασλανίδου κ.ά.

  • Η Δέσποινα Τσουρού παίρνει τη σκυτάλη την πρωτοχρονιά με ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Ζωγραφίζοντας με νότες». Σε αυτό εμπεριέχονται παραδοσιακά, σμυρνέικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια ...Η Δέσποινα Τσουρού φωνή ο Μιχάλης Μπιζάνης μπουζούκι..ο Λεωνίδας Μανές κιθάρα δημιούργησαν ένα μουσικό σύνολο ικανό να μας ταξιδέψει σε πέλαγα αρμονικά...μαζί τους αυτή τη φορά και η αξιαγάπητη Λαμπρινή Κάμπουρα (κανονάκι).
  • Κι από τις μουσικές μεταφερόμαστε στα ορεινά περάσματα της Αμανής με οδηγό ποιον άλλο, τον Γ. Χαλάτση. στις 2 Ιανουαρίου στις 19.30 ο Γ. Χαλάτσης μαζί με οπτικοακουστικό υλικό θα περιγράψει τη γνωριμία του με τα ορεινά περάσματα της Αμανής λέγοντας «Αυτά τα μονοπάτια του νησιού είναι «αόρατα διαμάντια» και προσπαθώ τώρα να αποκαλύψω αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς.Με μαγεύει η ιδέα να «ξυπνάς» ένα μονοπάτι που πολλά χρόνια «κοιμάται». Οσο πιο «κλειστό» και αδιάβατο είναι τώρα ένα μονοπάτι, τόσο μεγαλύτερο είναι για μένα το κίνητρο να το δω ζωντανό».

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ