26.8.2015 12:15

Συμφωνεί με τους "πέντε" ο Π. Δημητρακόπουλος

Στα χνάρια των πέντε πρώην στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου βαδίζει το στέλεχος του κόμματος Παναγιώτης Δημητρακόπουλος που με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι μετά την παραίτηση των Γαϊτάνου, Κουτσουλιά, Κριμιζή, Λαβατσή και Τύμπα δεν προτίθεται να λάβει καμία θέση στο κομματικό όργανο ως πρώτος από τα αναπληρωματικά μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Δημητρακόπουλου

«Μετά το κείμενο παραίτησης από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου 5 συντρόφων (Γαϊτάνος, Κουτσουλιά, Κριμιζής, Λαβατσής, Τύμπας) και με δεδομένη την αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ  δύο πρώην μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής μετά τη συμφωνία για τρίτο μνημόνιο (Τσούχλης, Αντώνογλου) από την Κυβέρνηση Τσίπρα, ως πρώτος αναπληρωματικός για τη συμπλήρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, δηλώνω ότι συμφωνώ με το κείμενο των 5 συντρόφων και επομένως δεν έχει νόημα να συμμετέχω στη Νομαρχιακή Επιτροπή. Παράλληλα, δεν θα είχε, κατά τη γνώμη μου, νόημα η συμμετοχή μου σε αυτή, από τη στιγμή που, εκτός των άλλων, το σύνολο των αναπληρωματικών μελών που απομένουν μετά την αποχώρηση όλων αυτών των συντρόφων δεν φθάνει  για τη συμπλήρωση της στον αριθμό που είχε αποφασιστεί κατά τις διαδικασίες εκλογής της».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ