26.3.2015 11:07

Στα μαχαίρια Μιχαηλίδης – Μηταράκης με αφορμή τις δηλώσεις της 25ης Μαρτίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Διάθεση μικροπολιτικής καταλογίζει με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τις δηλώσεις Ν. Μηταράκη μετά το πέρας της χθεσινής παρέλασης χαρακτηρίζοντάς τον ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της μνημονιακής κυβέρνησης.

« Ο κ. Μηταράκης όφειλε να θυμάται: Η παντελής κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε όλα τα νησιά ήταν από τα πρώτα μέτρα στο mail Χαρδούβελη που θα έπαιρνε η κυβέρνησή του, αν δεν είχαμε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει μάχη για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ και πιστεύω, πως στο τέλος, θα τα καταφέρει.

 Όσον αφορά τα περί μη απόδοσης της πρέπουσας τιμής στον εορτασμό,  λόγω της μη παρουσίας εκπροσώπου της κυβέρνησης στο νησί μας, θέλω να δηλώσω ότι η αποστολή εκπροσώπων μόνο στις πρωτεύουσες των Περιφερειών της χώρας, σχετίζεται με το νέο πνεύμα περί του εορτασμού των εθνικών επετείων το οποίο προωθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.  Όπως έδειξε και η μεγάλη επιτυχία της κεντρικής παρέλασης στην Αθήνα ο λαός μας περιβάλλει τις πρωτοβουλίες αυτές με εμπιστοσύνη», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης.   

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ