17.10.2014 13:48

Στη Μυτιλήνη ο Johannes Hahn

Την 6η φτωχότερη ελληνική Περιφέρεια, με κατά κεφαλήν ΑΕΠ στο 63% του κοινοτικού, το Βόρειο Αιγαίο, επισκέπτεται ο ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Johannes Hahn.
Ο κ. Hahn θα περιοδεύσει στην έδρα της Περιφέρειας, το νομό Λέσβου, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων – της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για τη χώρα.
Το επιτελείο της Διαχειριστικής Αρχής θα ξεναγήσει τον ευρωπαίο αξιωματούχο σε δυο από τα βασικότερα έργα που εκτελούνται σε επίπεδο ΕΣΠΑ, το θαλάσσιο πάρκο απέναντι από το Σίγρι και τις εργασίες στο Κάστρο της Μυτιλήνης.
Ο κ. Hahn θα έχει συνομιλίες με τη νέα περιφερειακή αρχή και θα κορυφώσει την παρουσία του στην έδρα της Περιφέρειας μας με ομιλία του την ίδια μέρα στις  18:00,
στο ξενοδοχείο «Heliotrope» (Βαρειά, Μυτιλήνη), με θέμα: «Γαλάζια ανάπτυξη και στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης: νέες προκλήσεις για το Βόρειο Αιγαίο κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020».

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ