15.6.2017 18:06

Στον «πάγο» νέες φυλακές και Δικαστικό Μέγαρο

Στη Χίο βρέθηκε την Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχιος Φυτράκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις Δικαστικές Φυλακές Χίου.

Η κ. Φυτράκης συζήτησε αναλυτικά με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Α. Ζαννάρα τόσο για ημιτελές Δικαστικό Μέγαρο όσο και για το ενδεχόμενο δημιουργίας Δικαστικών Φυλάκών.

Η κα. Ζαννάρα παρότι προσπάθησε να του μεταφέρει την αναγκαιότητα και των δύο έργων, προσέκρουσε πάνω στην συγκρατημένη στάση του κ. Φυτράκη αφού ναι μεν υπάρχει η πρόθεση αλλά ως γνωστόν από την Ελλάδα της κρίσης απουσιάζουν τα χρήματα. Έτσι ο Γ.Γ. αρκέστηκε στο να προτείνει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στις φυλακές αλλά και την τοποθέτηση πινακίδων στους δρόμους ώστε να γνωρίζουν οι Χιώτες που βρίσκονται αυτές. Σε ότι αφορά στο Δικαστικό Μέγαρο, ειπώθηκε, αλλά αόριστα, ότι καταβάλλονται προσπάθειες για συνέχιση του έργου από τον δεύτερο εργολάβο χωρίς όμως να υπάρξει καμία δέσμευση. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ