25.2.2015 19:28

Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;

ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΒ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την ταυτότητα του δρόμου, που κατέρρευσε πάνω από τις εγκαταστάσεις του ΦΟΒ, αναζήτησε το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο έπειτα από τοποθέτηση του Μάρκου Σκούφαλου.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ όντας και ο ίδιος κάτοικος της περιοχής, ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Δήμου.

«Το ζήτημα αυτό είναι καθαρά τεχνικό. Δεν δείχνει να υπάρχει κάποιος άμεσος κίνδυνος για τις κατοικίες που βρίσκονται εκεί. Πιθανόν θα πρέπει να υπάρξουν οριστικές λύσεις. Η αντιμετώπιση ενός τέτοιου φαινομένου χρειάζεται κι άμεσα μέτρα και μακροπρόσθεσμα. Αυτά θα μας τις δείξουν οι μελέτες», απάντησε ο Δήμαρχος Μ. Βουρνούς ξεκαθαρίζοντας ότι ο δρόμος ανήκει στην ευθύνη ζώνης της Περιφέρειας.

«Αν περιμένουμε από την Περιφέρεια να λύσει το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ. Όμως αυτό το πρόβλημα δεν είναι το μοναδικό. Ανά τη Χίο υπάρχουν σημαντικές ζημιές. Η αγροτική οδοποιία έχει καταστραφεί. Πρέπει να δούμε σφαιρικά το θέμα. Ίσως να χρειαστεί και ειδική συνεδρίαση για τα προβλήματα της πολυνεριάς. Να δούμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε χρήματα από τη συγκυβέρνηση», είπε κατά την τοποθέτησή του ο κ. Λαμπρινούδης. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ