15.11.2015 18:45

Ανύπαρκτη η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Να θωρακιστούν τα σύνορα μας, ζήτησε από το Λιμεναρχείο Χίου  ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Λιμενάρχης  Γιάννης Αργυράκης τον ενημέρωσε συνοπτικά  για τις ροές των μεταναστών και τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Χίου. Ο Απ. Τζιτζικώστας  επιβράβευσε τις Λιμενικές αρχές για την δουλειά που κάνουν με αντίξοες συνθήκες, χαρακτήρισε επιπόλαιους τους χειρισμούς της κυβέρνησης  στο μεταναστευτικό και επεσήμανε ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα οριστικές αποφάσεις με τη συνεργασία της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. συνόδευε ο βουλευτής Νότης  Μηταράκης.  

«Συγχαίρω τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμεναρχείου, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες  προσπάθειες και εδώ στη Χίο με μια τεράστια ροή προσφύγων το τελευταίο διάστημα. Σήμερα που αλλάζουν τα δεδομένα σε όλη την Ευρώπη ,πρέπει να αυξηθεί η θωράκιση των συνόρων. Θα πρέπει κα η Ελλάδα να δει από την πλευρά της πως θα θωρακίσει τα σύνορα της. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  χειρίστηκε το μεταναστευτικό με πολύ επιπόλαιο τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε οριστικές αποφάσεις σε συνεργασία με όλη την Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ