18.11.2015 18:45

«Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος» το Σάββατο στην ΠΕΚΕΒ

ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

Το αριστουργηματικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, «η Πριγκίπισσα και ο βάτραχος», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο στο κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ, μικροί και μεγάλοι.

Το έργο, σκηνοθετημένο από τον Χάρη Ρώμα,  πραγματεύεται  την μεταμόρφωση ενός  πρίγκιπα σε  βάτραχο, είναι  εμπλουτισμένο με αρκετά στοιχεία από την ελληνική μυθολογία και μας ταξιδεύει στα χρόνια της παιδικής μας αθωότητας. Επίσης μας φέρνει ξανά σε επαφή με έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας, η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και η αγάπη. Όσοι το απόγευμα του Σαββάτου βρεθούν στην ΠΕΚΕΒ, θα παρακολουθήσουν ένα θέαμα γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδι ενώ τα παιδιά θα γνωρίσουν πραγματικές διαχρονικές αξίες ζωής όπως η αγάπη και η φιλία.

Η παράσταση είναι μια παραγωγή της παιδικής σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου που επισκέπτεται το νησί μας για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας ο οποίος σημειώνει ότι « πρόκειται για ένα τρυφερό και συνάμα αστείο παραμύθι που γράφτηκε σε ομοιοκαταληκτικό λόγο για να ταξιδέψει τα παιδιά στον κόσμο του ποιητικού θεάτρου. Στόχος είναι να ψυχαγωγήσει και να διασκεδάσει μέσα από ένα θέαμα υψηλής αισθητικής».

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλλα Μπονάτσου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιντζής και Βασίλης Μαμωνάς.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ, ώρες: 17:30 & 19:30. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ