16.11.2015 14:36

E. Λυκοπάντη « Όχι στην πολυδιάσπαση των Χορωδιών» [BINTEO]

ΔΩΡΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ «ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ»

 «Ο κόσμος άνοιξε την καρδιά του και μας αγκάλιασε. Οι πάντες τραγουδούσαν μαζί μου και αυτό ήταν υπέροχο». Με αυτά τα λόγια ο γνωστός ερμηνευτής Δώρο Δημοσθένους μας καλωσόρισε στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε μαζί με την πρόεδρο του Ομηρείου Εύη Καλκούνη και την υπεύθυνη της Χορωδίας Χίου Λίτσα Λυκοπάντη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Οι συντελεστές της χθεσινής μουσικής παράστασης που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο, Δώρο Δημοσθένους και Νεοκλής Νεοφυτίδης, αφού ευχαρίστησαν τους Χιώτες που έδωσαν το παρόν χθες στο Ομήρειο και τραγούδησαν μαζί τους , τους προσκάλεσαν εκ νέου να συμμετάσχουν και στην αυριανή συναυλία που θα πραγματοποιήσουν μαζί με τις χορωδίες Χίου, 1ου Λυκείου και Κιβωτού του Κόσμου.

Η πρόεδρος του Ομηρείου επισήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης και διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. « Ζήσαμε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι. Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τον Δώρο και απήλαυσε την βραδιά», είπε η Εύη Καλκούνη.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος  η Ελευθερία Λυκοπάντη  υπογράμμισε ότι ο πήχης τέθηκε ψηλά με την χθεσινή συναυλία  αλλά παράλληλα θέλησε  να καυτηριάσει το θέμα της πολυδιάσπασης των χορωδιών της Χίου. « Έχουμε 17 διαφορετικές χορωδίες στο νησί μας. Υπάρχει πολυδιάσπαση δυνάμεων. Θα ήταν καλύτερο να υπήρχε μία χορωδία που θα ενέπνεε συνεργασία», κατέληξε η υπεύθυνη της χορωδίας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ