18.11.2015 19:00

«Ως εδώ» στο Δημοτικό Θέατρο Περιστερίου

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ «ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε πέρσι η θεατροχορευτική παράσταση «Ως εδώ»  των σπουδαστών του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Απλωταριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών, φέτος η εκδήλωση θα επαναληφθεί  στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Περιστερίου. « Πέρσι εξαιτίας της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Βίας των Γυναικών, βρισκόταν στη Χίο  η διευθύντρια της Δ/νσης Κατάρτισης και Απασχόλησης της ΕΕΤΑΑ Στ. Κατσαβά, η οποία παρακολούθησε το θεατρικό δρώμενο και ενθουσιάστηκε από τα παιδιά. Φέτος λοιπόν με όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλυμμένα από την δ/νση Κατάρτισης της ΕΕΤΑΑ, η παράσταση θα μεταφερθεί στην πρωτεύουσα», δήλωσε στον «π» ο Γιάννης Ζαφείρης, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα του εγχειρήματος  « Είναι πολύ σημαντικό ότι αναγνωρίζεται η  προσπάθεια των παιδιών. Η παράσταση στηρίζεται σε κείμενα που έγραψαν οι ίδιοι οι σπουδαστές και εν συνεχεία ερμήνευσαν κιόλας», κατέληξε ο Γιάννης.

Η παράσταση «Ως εδώ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στη 13:00 στο Δημοτικό Θέατρο Περιστερίου.

Την παράσταση υποστηρίζει με σχετική θεματική χορογραφία η δασκάλα χορού Μαργαρίτα Καμαράτου (D Art Point).

Τα κείμενα ερμηνεύουν οι: Ελένη Πολύζου, Μαρία Ζαννίκου, Δημήτρης Γιαμάς, Ιφιγένεια Σωτηράκη, Μαρούσσα Μάμμα, Δημήτρης Μπαχάς, Ειρήνη Κρεατσούλα, Βασίλης Παχουνδάκης, Μαρία Αυγουστίδη, Μίτση Λεγάτου, Μαρκέλλα Γιοβανάκη, Ανθή Λυμνιούδη, Μαρκέλλα Καραπιπέρη και Μαρία Γκλώτσου.

Χορεύουν: Μαργαρίτα Καμαράτου & Μιχάλης Καγιαβάς

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ