25.11.2015 11:08

Αγλαΐα Κυρίτση: «Δεν έπρεπε να πιστέψω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σε μία προσωπική πολιτική δήλωσε, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, προχώρησε στο τέλος της τοποθέτησής της η επικεφαλής της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαΐα Κυρίτση.

«Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου για το ότι συναίνεσα κι εγώ ως επικεφαλής της παράταξης και ως κυβερνητική βουλευτής τότε στο να μεταφερθούν με την επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα αποθεματικά της περιφέρειάς μας στις «τσέπες» των δανειστών. Ζητώ συγγνώμη γιατί τότε εκτίμησα ότι η κυβέρνηση όντως διαπραγματευόταν και είχε σχέδιο κόντρα στις εντολές των δανειστών και της τρόικας. Δυστυχώς η πραγματικότητα απάντησε με τον πιο σκληρό για το λαό μας τρόπο. Και πλέον είμαι σίγουρη ότι εκείνο θα έπρεπε να ήταν το πρώτο μου όχι», ανέφερε η ίδια. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ