11.11.2015 19:45

Αλλοπρόσαλλα καλέσματα από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ

Την πανελλαδική τακτική που ακολούθησαν άλλες νομαρχιακές επιτροπές, βαδίζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του καλεί τους Χιώτες σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

 «Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χίου καλεί τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 στην Πλατεία Βουνακίου.

Τους καλεί να δώσουν τη δική τους δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Μικρή λεπτομέρεια, ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή του 2015 βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ