2.12.2015 11:09

Απεργία ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΚΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΧΙΟΥ

Απεργιακό κάλεμσα και συμμετοχή στη συγκέντρωση της πλατείας Βουνακίου, την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί, απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Χίου, ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει με ανακοίνωση: 

"Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α Χίου συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία της 3ης Δεκέμβρη ενάντια στον καταιγισμό νέων μέτρων και την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ενωτικό, ταξικό, απεργιακό κάλεσμα στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία της Χίου.

Στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη συνδρομή όλων των μνημονιακών δυνάμεων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο απαντάμε με ενωτικούς, ταξικούς αγώνες.

Καλούμε στο ενωτικό κάλεσμα συνδικαλιστικούς φορείς, συλλογικότητες, κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο και άνεργο του νησιού, κόντρα στις παθογένειες του κυβερνητικού και κομματικού συνδικαλισμού.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!"

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ