3.11.2015 10:56

Βάζει το χέρι στην τσέπη και αποζημιώνει για την πυρκαγιά στη ΒΔ Χίο

Μέχρι το τέλος του χρόνου, 13 δηλαδή μήνες μετά την πυρκαγιά της 22ας Οκτωβρίου 2014 που κατέκαψε το Μελανιός και Άγιο Γάλας, εκτιμάται ότι θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις εκ μέρους της ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς σε συνάντηση που είχε ο Μ. Βουρνούς με τον πρόεδρο των Νενητουρίων Γ. Μαχαλιά, του Μελανιούς Σ. Δάφνο και τον Γ. Στεβή, μέλος της επιτροπής που ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Χίου, για το θέμα της πυρκαγιάς στην περιοχή του Αγίου Γάλακτος, Μελανιούς και Νενητουρίων, στην οποία συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Μ. Βερροιόπουλος και ο διευθυντής προσωπικού Π. Σημαιοφορίδης.

Κατά κύριο λόγο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες από την πυρκαγιά στην περιοχή, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους προέδρους και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με τη ΔΕΗ.

Τέθηκαν, επίσης, εκ μέρους του Μανώλη Βουρνού, συγκεκριμένες προτάσεις προς τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την Αμανή, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της εταιρείας, που θα μπορούσαν να είναι θετικές για την περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ