14.9.2015 13:23

«Δεν πιστεύω στο πολιτικό κόστος»

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τον πρώτο του απολογισμό για τον ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του ως δημάρχου Χίου, κάνει στον φακό του Politischios.gr ο Μανώλης Βουρνούς.

Με φόντο τον κεντρικό λιμένα Χίου ο Δήμαρχος του νησιού απαντάει σε όλα τα ερωτήματα μέσα από δύο βίντεο συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης ο ίδιος καταπιάνεται με το μεταναστευτικό και την καθαριότητα, αναφέρεται στο πλούσιο παρασκήνιο των εκλογών που τον οδήγησαν στην εκλογική νίκη, στα πράγματα που όπως είπε βοούν μέσα στον Δήμο, αλλά και για το πολιτικό κόστος που αναλαμβάνει ο ίδιος μέσα από το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζει.

Στο δεύτερο μέρος ο Δήμαρχος Χίου, εστιάζει στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, στα εν εξελίξει έργα του ΕΣΠΑ, το κυκλοφοριακό ζήτημα, τις υποδομές της Χίου ενώ κλείνει τη συνέντευξή του καταθέτοντας ότι «δεν είχα υπολογίσει στην τόσο μεγάλη έκθεση που έχεις εσύ ο ίδιος, η οικογένειά σου ακόμα και τα προσωπικά σου ζητήματα προς τα έξω».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ