1.9.2015 17:08

Επιχαίρει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, στάση αναμονής από τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.

Το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση του λεγόμενου μεσαίου χώρου εγκαινίασε η ανακοίνωση από τη Φώφη Γεννηματά και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ θα επιχειρήσουν κοινή κάθοδο στις εκλογές με την ονομασία «Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Παρότι τα τοπικά επιτελεία των δύο κομμάτων βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση η διαφωνία  31 στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θέτει την ήδη δημοσιοποιημένη συμφωνία σε αναμονή.

Αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις παρότι σε προ δύο ημερών συνεδρίασή της υπερψήφισε της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Η μοναδική δήλωση προήλθε από τον Στ. Ζουμίδη που αν και έχει διαχωρίσει τη στάση του από το κόμμα εδώ και καιρό σημείωσε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της ευόδωσης μίας τέτοιας εκλογικής συνεργασίας.

Συνεδριάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ

Με θετικό βλέμμα είδαν τη συμφωνία των δύο κομμάτων και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη Νομαρχιακή να συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα για τα περαιτέρω. Τόσο ο γραμματέας της Νεολαίας Γ. Φελέκος όσο και ο γραμματέας του κόμματος Χρ. Κριμιζής συντάσσονται με τις κινήσεις της Φ. Γεννηματά τονίζοντας ότι προέχει η ανασύσταση του μεσαίου χώρου.

Σε ότι αφορά στα ονόματα των υποψηφίων ήδη φημολογείται και απομένει να αποδειχθεί η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των Κ. Χλωμούδη αλλά και του πρώην Βουλευτή Κ. Τριαντάφυλλου.

Γιώργος Φελέκος- Γρ. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χίου

«Η χώρα έχει ανάγκη από μία δυνατή κεντροαριστερά. Αυτή η συνεργασία δίνει μία νέα δυναμική στο κίνημα. Θα προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας για τις εκλογές και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε μέσα από ένα δυνατό ψηφοδέλτιο».

ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ- Γρ. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου

«Θεωρώ ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. είναι χώροι συγγενικά και ιδεολογικά ταυτισμένοι. Είναι μεγάλη επιτυχία της Προέδρου μας που κατάφερε να φέρει αυτή τη συμφωνία σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προσωπικά νομίζω ότι προέχει η συσπείρωση της Κεντροαριστεράς και μετά το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ