28.12.2015 12:16

Έρχεται η "προίκα" από την ΕΥΔΑΠ

13 ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

13 φορτηγάκια από την ΕΥΔΑΠ φτάνουν το πιθανότερο την Τετάρτη στη Χίο, ολοκληρώνοντας επιτυχώς την πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Kαθαριότητας Γ. Μπελέγρη και τις επαφές που ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο και πιο προσοδοφόρο για τον Δήμο Χίου τρόπο, με την υπηρεσία ύδρευσης των Αθηνών.

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί νωρίτερα, η μεταφορά όμως τόσων πολλών οχημάτων από τον Περισσό όπου είναι η μάντρα της ΕΥΔΑΠ προς το λιμάνι του Πειραιά, έφερε τις καθυστερήσεις ως προς την έλευση τους στη Χίο.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μιλώντας στον "π", τόνισε ότι τα φορτηγά κατά 99% θα είναι στο νησί μας το πρωί της Τετάρτης. " Πρόκειται για  3 μικρά του 1/2 τόνου 1400cc και 10 φορτηγά ΙΧ 4 τόνων ανοικτά και κλειστά 2000cc όλα διπλοκάμπινα", αναφέρει ο κ. Μπελέγρης.

Ποιος θα πάρει τι

Οι ανάγκες όλων των υπηρεσιών σε οχήματα είναι δεδομένες, όπως και το ότι ο στόλος οχημάτων του Δήμου Χίου είναι πεπαλαιωμένος. Με βάση τις καταγεγραμμένες απαιτήσεις και κατόπιν ιεράρχησης, τα οχήματα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο θα διανεμηθούν ως εξής: 1 στο Νομικό Πρόσωπο, 1 στη ΔΗΚΕΧ ,1 γερανοφόρο που υπάρχει θα παραχωρηθεί στην Υπηρεσία Πρασίνου και τα υπόλοιπα θα τα πάρει η Τεχνική Υπηρεσία για να αντικαταστήσει κάποια οχήματα της που είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ