29.9.2015 16:06

Καινούργιο CD single για τους NueVo

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ FREE RECORDS

Ήρθε ο καιρός για τους NueVo να κυκλοφορήσουν ένα ακόμη single, αυτή τη φορά σε συνεργασία με δισκογραφική εταιρία τη  Free records.

Το εφηβικό συγκρότημα που ξεκίνησαν στα Γυμνασιακά τους χρόνια τα πέντε χιωτάκια όχι μόνο δεν διαλύθηκε στα φοιτητικά, αλλά συνεχίζει χαράσσοντας το δικό της μονοπάτι στα μουσικά δρώμενα.

Οι Nuevo είναι μια 5μελής μπάντα που ξεκινήσε από τη Χίο πριν από 6 χρόνια (τα μέλη της τότε ήταν μόλις 14 χρονών). Οι σπουδές τους, τους έφεραν στη Θεσσαλονίκη και έτσι συνέχισαν τις μουσικές τους αναζητήσεις στην συμπρωτεύουσα.

Τι παίζουν

 

Το συγκρότημά αποτελείται από  τους :

Αντώνη Ζαβέλη : (ηλεκτρική κιθάρα , φωνητικά )

Νικόλαο Ισίδωρο: (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα )

Ελπίδα Σαραντίδου : (πλήκτρα, φωνή )

Βαγγέλη Κουμελά : (drums )

Γιάννη Πλείανθο : (μπάσο, φωνητικά)

Το είδος μουσικής που υποστηρίζουν, είναι το Pop, Alternative Rock και Rock και έχουν κάνει πολλές live εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Χίο, Λάρισα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Τι έχουν κάνει ως σήμερα

Το καλοκαίρι του '12 ανοίξανε τη συναυλία των Locomondo στη Χίο και το 2014 έπαιξαν με τον Ζακ Στεφάνου και τον Σπύρο Γραμμένο στη Λάρισα, προκαλώντας τον θαυμασμό για ακόμα μία φορά, κερδίζοντας ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Η μεγαλύτερη τους διάκριση, που τους έδωσε και το έναυσμα να συνεχισουν ακόμα πιο δυνατά τις πρόσπάθειές τους, είναι η δεύτερη θέση που κατέκτησαν το 2014, στο διαγωνισμό του Str8 στην Θεσσαλονίκη.

Εχουν συμμετάχει επίσης σε φεστιβάλ και σε διαγωνισμούς της Red Bull και της Vodafone CU, από την οποία ακόμα δεν έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα.

 

Το νέο τραγούδι

Το νέο τραγούδι των παιδιών έχει τίτλο «Έτσι ζω» σε στίχους και μουσική Μουσική - Στίχοι : Νικόλαου Ισίδωρου μπορείτε να το απολαύσετε και στο y-tube στο https://www.youtube.com/watch?t=3&v=wCtENsvn7C8

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ