21.9.2015 16:24

Καλεί σε συσπείρωση

Τη συνεργασία των πολιτών που προέρχονται από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο ώστε όλοι μαζί να συσπειρωθούν σε μία πλατειά δημοκρατική ενότητα για την προάσπιση των λαϊκών αιτημάτων, ζητά μέσα από ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδης.

«Ο ελληνικός λαός παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η χώρα έδωσε και πάλι, πανηγυρικά αυτή τη φορά, την εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει  με κορμό τα στελέχη και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε τοπικό επίπεδο δίνοντας μια σκληρή μάχη επαναβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη του Χιώτικου λαού εκλέγοντας και πάλι βουλευτή.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου πρώτα πρώτα στους Χιώτες πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, στους συνυποψήφιούς μου βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, τους συνεργάτες μου για τον καλό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί», αναφέρει μεταξύ άλλων λέγοντας ότι μάλιστα ότι «δεν περισσεύει κανείς». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ