17.12.2015 17:03

Καλό ξημέρωμα

Μαραθώνια αναμένεται να είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας με τους δημοτικούς συμβούλους να καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις.

Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 18:00 της Δευτέρας με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου κι αναμένεται να διαρκέσει περί τις 4 ώρες. Στη συνέχεια η συνεδρίαση θα διαλυθεί και θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρίαση με σχεδόν 50 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Σημαντικότερο από αυτά είναι η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Χίου και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου της ΒΙ.ΑΛ. και τη λειτουργία του ως χώρου καταγραφής και προσωρινής διαμονής μεταναστών.

Όπως πάντως ανέφερε ο κ. Χρύσης σε περίπτωση που παρατηρηθεί κόπωση στο σώμα η συνεδρίαση θα σταματήσει και τα εναπομείναντα θέματα θα συζητηθούν το επόμενο πρωί σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ