14.9.2015 16:16

«Καμία γέφυρα συνεργασίας με τη ΛΑ.Ε.»

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ Γ. ΖΩΦΟ

Την άποψη ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα αποτελεί τη μόνη ασφαλή διέξοδο του δοκιμαζόμενου από την κρίση ελληνικού λαού κατέθεσε στον φακό του Politischios.gr ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Ζωφός.

Σχολιάζοντας τη δημιουργία συμμαχιών στον χώρο της αριστεράς ο κ. Ζωφός τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας με τη «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας ότι η ιστορική προσέγγιση των κινήσεων των στελεχών του, είναι τέτοια που αποκλείει κάθε πιθανότητα προσέγγισης.

«Ακόμα και το θέμα του νομίσματος είναι ένα ζήτημα που δεν ευσταθεί. Και πρωτοετής φοιτητής των οικονομικών γνωρίζει ότι η επαναφορά σε εθνικό νόμισμα, εντός των ορίων της Ε.Ε. σημαίνει ότι η αγοραστική του αξία θα είναι ελάχιστη. Συνεπώς για εμάς η έξοδος από την Ε.Ε. αποτελεί μονόδρομο», ανέφερε ο κ. Ζωφός ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα που οι κάτοικοί της θα πρέπει να απολαμβάνουν τον πλούτο που οι ίδιοι παράγουν. 

Περισσότερα στον έντυπο "π" της Τρίτης

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ