20.9.2015 22:06

«Κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα»

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πρώτο σημαντικό βήμα, χαρακτηρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο στη Χίο, όσο και πανελλαδικά ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κ. Τριαντάφυλλος.  

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Νότη Μηταράκη για την επανεκλογή τους και να ευχηθώ, μια παραγωγική και χρήσιμη για τον τόπο, θητεία.

Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τόσο τους συνυποψήφιούς μου, όσο και τους εθελοντές και τις εθελόντριες, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες που δώσαμε μαζί αυτόν τον σύντομο και έντιμο αγώνα.

Τον στόχο μας να εκλέξουμε βουλευτή Χίου δεν τον πετύχαμε», αναφέρει στην δήλωσή του και συνεχίζει λέγοντας:

«Θα ήθελα, ωστόσο, προσωπικά, να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μου, που μας υποδέχθηκαν ζεστά σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής προσπάθειας και μας υποστήριξαν σε αυτήν την πορεία. Γνωρίζω ότι πολλοί και πολλές με υποστηρίξατε προσωπικά, υπερβαίνοντας τις κομματικές γραμμές και σας ευχαριστώ θερμά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας μιλήσαμε για την εθνική ενότητα και την αποτελεσματική συνεργασία που έχει ανάγκη ο τόπος. Στην κατεύθυνση αυτή, από αύριο και από τη θέση που αποφάσισε η χιακή κοινωνία, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό του τόπου».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ