23.11.2015 16:21

Ν. Μηταράκης: «Θυμηδία προκαλούν οι παλινωδίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Άμεση υπήρξε η απάντηση του Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου σχετικά με την επένδυση στα Κεραμεία.

«Εάν κάτι προκαλεί θυμηδία στην υπόθεση της επένδυσης στα Κεραμεία αυτή είναι οι παλινωδίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, τα συνεχιζόμενα ψέματα, η πλήρης άγνοια των διαδικασιών από τα στελέχη του και το εσωκομματικό κρυφτούλι που συνεχίζουν να παίζουν ορισμένοι», αναφέρει ο κ. Μηταράκης για να συνεχίσει λέγοντας:

«Πριν από μερικές εβδομάδες, έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να ενταχθεί η επένδυση στο Fast Track γιατί αυτή είναι μια αντισυνταγματική διαδικασία. Σήμερα ισχυρίζονται τα ακριβώς αντίθετα. Ότι η επένδυση θα κινηθεί μέσα στα πλαίσια που προβλέπει το Σύνταγμα και οι Νόμοι του κράτους!

Όλοι γνωρίζουν ότι το έργο ωρίμασε επί των κυβερνήσεων της ΝΔ. Όμως, η διάλυση της Βουλής πριν από ένα χρόνο και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν επέτρεψε τη άμεση συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής Επιτροπής με αποτέλεσμα να χαθεί ένας ολόκληρος χρόνος. Τόσο χρειάστηκε για να προσγειωθεί στην πραγματικότητα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να εναντιώνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επενδύσεις.

Είναι αυτονόητο ότι ο δικός μου ρόλος δεν είναι αυτός του κυβερνητικού εκπροσώπου. Και δεν τον διεκδικώ. Θα μπορούσε αυτόν τον ρόλο να τον έχει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντί να μαθαίνουμε τα νέα της Χίου από τα Αθηναϊκά μέσα.  Το γεγονός ότι επέλεξαν να είναι  άφαντοι από τα δρώμενα της Χίου δεν μπορούν να το χρεώνουν στη Ν.Δ. και σε εμένα προσωπικά. Και εν πάση περιπτώσει εάν ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν αισθάνεται άνετα και κρύβεται από  τους πρώην συντρόφους του που πήγαν στην ΛΑΕ, ας μην εμπλέκει σε αυτήν την ανούσια ιδεοληπτική διαμάχη τη Νέα Δημοκρατία».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ